Φρικιαστικά εγκλήματα στις ΗΠΑ – Μάνα σκότωσε 4 παιδιά της – Γιαγιά έψησε στο φούρνο εγγονούλα της!

Φρίκη, αηδία και σοκ για από δύο ειδήσεις που έρχονται από τις ΗΠΑ.

-Μία μητέρα 55 ετών στην Κολούμπια των Ηνωμένων Πολιτειών πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της (ήταν παιδιά του συζύγου της) και αυτοκτόνησε.

-Στο Μισισίπι μία γιαγιά έσφαξε

και ακολούθως έψησε στον φούρνο(!) ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών!

Η τραγωδία στην Κολούμπια

Η Cynthia Collier, 55 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της (ήταν παιδιά του συζύγου της) και αυτοκτόνησε. Την τραγωδία αποκάλυψε ένα από τα βιολογικά της παιδιά, το οποίο θέλησε να επισκεφθεί την οικογένειά του, αντικρίζοντας την κόλαση που προκάλεσε η μητέρα του.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, ωστόσο αναζητείται το κίνητρο.

Τα παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 14χρονο Bo Li, την επίσης 14χρονη Meigan Lin, τη 15χρονη Lia Lin και τον 17χρονο Kaileigh Lin.

Η τραγωδία στο Μισισίπι

Στο Μισισίπι μία γιαγιά έσφαξε και έψησε στον φούρνο το εγγονάκι της, ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών!

Ο μαρτυρικός θάνατος του μωρού σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται κυριολεκτικά στον φούρνο. Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ώστε να αποσαφηνιστεί αν το μωρό έχασε τη ζωή του πριν ψηθεί, ή κατά τη διάρκεια.
Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, το μωρό είχε πεθάνει πριν μπει στον φούρνο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Ο σερίφης της περιοχής επιβεβαίωσε τη σύλληψη της γιαγιάς του μωρού.

Keywords
Αναζητήσεις
φρικιαστικα εγκληματα
Τυχαία Θέματα