Εθνικιστής Κορεάτης επιτέθηκε με ξυράφι στον Αμερικανό πρέσβη

14:03 5/3/2015 - Πηγή: BankWars

Επίθεση με ξυράφι δέχθηκε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Νότια Κορέα, Μαρκ Λίπερτ, και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 80 ράμματα.

Ο 55χρονος δράστης, ένας ακραίος εθνικιστής Κορεάτης, συνελήφθη από τις αρχές. Κατά την επίθεση ενάντια στον Λίπερτ, φώναζε «Η Βόρεια και η Νότια Κορέα πρέπει να είναι ενωμένες!», ενώ φορούσε παραδοσιακή κορεατική φορεσιά.

Ο

Μαρκ Λίπερτ χρειάστηκε 80 ράμματα για το βαθύ τραύμα στο πρόσωπό του – Πλέον δηλώνει «καλά» και… «πολύ κεφάτος»! – Τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter

«Ο τύπος μπήκε φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία. Φωνάζει κάτι, προχωράει προς τον πρέσβη και τον κόβει στο πρόσωπο» είπε ο Μάικλ Λαμπράου, αυτόπτης μάρτυρας και συμπλήρωσε:

«Διάφοροι πάλεψαν για να τον ρίξουν στο έδαφος, ενώ ο πρέσβης ήταν στην καρέκλα του και αντιστεκόταν από κει. Είχε μια πληγή περίπου 17 εκατοστών στο πρόσωπό του».

«Είμαι καλά και πολύ κεφάτος! Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να προωθήσω τη συμμαχία ΗΠΑ-Νότιας Κορέας!», έγραψε λίγες ώρες αργότερα ο Πρέσβης των ΗΠΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα