ΕΘΝΙΚΗ: Έδιωξαν τον Άνθιμο (Θωμόπουλο) και πήραν τον Άνθιμο τον Μητροπολίτη! – Ευλόγησον Δέσποτα… την ΑΜΚ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, δε θα τρελαθούμε ποτέ! Η ιστορία με τους Άνθιμους της Εθνικής Τράπεζας, έχει την πλάκα της. Στα μέσα Αυγούστου του 2012, η νέα, υπό τον κ.Α.Τουρκολιά διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, θεώρησε….αμελητέα την παρουσία στο Δ.Σ του μέχρι τότε Αναπληρωτή CEO Άνθιμου Θωμόπουλου. Του προτάθηκε

μία ….γενική διεύθυνση και ο Θωμόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του.

Σήμερα, λίγους μήνες μετά, ένας άλλος Άνθιμος έρχεται να απλώσει χέρι βοηθείας, προκειμένου η Εθνική Τράπεζα να επιτύχει το στόχο της συγκέντρωσης των κεφαλαίων που απαιτούνται, προκειμένου να μην περάσει στο ΤΧΣ και στον απόλυτο ΄’ελεγχο του κράτους.

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο! Στο κυριακάτικο μήνυμά του, μετά τη λειτουργία, ο Μητροπολίτης όχι μόνο εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον της ιστορικής ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά κάλεσε και όλους τους Έλληνες να συνεισφέρουν ότι μπορεί ο καθένας για τη διάσωσή της!

(ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ)!

«Αν καταρρεύσει η Εθνική Τράπεζα, θα καταρρεύσουμε όλοι», τόνισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Πρωτοστατώντας μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια σωτηρίας της ΕΤΕ ο Μητροπολίτης Άνθιμος είπε ότι θα προσφέρει τους δύο επόμενους μισθούς του για τον σκοπό αυτό. Αναλόγως, πρόσθεσε, θα πρέπει να πράξουν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα καθώς και όλοι οι Έλληνες προκειμένου να διασωθεί το ιστορικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να αποφευχθεί μια γενικότερη οικονομική καταστροφή.

Υ.Γ: Ελλάς το μεγαλείο σου, βασίλεμα δεν έχει…

Keywords
Τυχαία Θέματα