Επώνυμοι στις πίστες του χιονιού στο Γκστάαντ και την Αράχοβα…

Ποιοι βρέθηκαν φέτος τις γιορτές στο μικρό χωριουδάκι των ΄Αλπεων που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των rich and famous, γνωστό και ως Γκστάαντ;

Εκτός των μελών της οικογένειας Λάτση που επισκέφθηκε για μια ακόμη χρονιά στο κομψό και πολυτελές χωριό των Άλπεων, εκεί θεάθηκαν να κάνουν τις βόλτες τους επίσης ο Μπάμπος Οικονομίδης με τη σύζυγό του, Άντζελα Βαγιωνή και τα δυο τους κορίτσια.

Πρόκειται για σταθερούς επισκέπτες του Γκστάαντ που διαθέτουν, μάλιστα, και ιδιόκτητο σαλέ εντός του Gstaad Palace.

Και

η Μανουέλα Βαρδινογιάννη έκανε φέτος γιορτές στο οικογενειακό σαλέ Colina στο Γκστάαντ συντροφιά με τον γιο της Πύρρο.

Την Πρωτοχρονιά πέρασαν επίσης στο Γκστάαντ ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ζήσης Μπουκουβάλας, με τη σύζυγό του, επιχειρηματία, ΄Αλκηστη Πρίνου και τα τρία τους παιδιά.

Οι vips της Αράχοβας

Η λίγο περισσότερο ταπεινή, Αράχοβα, στέναξε από κόσμο ιδίως το τριήμερο των Φώτων.

Το χιόνι στις πίστες ήταν πολύ πιο πυκνό απ’ ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι που ήθελαν να κάνουν σκι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία το τριήμερο των Φώτων αντί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Highlight των ημερών η περασμένη Κυριακή 5 Ιανουαρίου όπου στα Κελάρια παρατηρήθηκε πολύ μεγάλος συνωστισμός.

Και να φανταστεί κανείς λειτουργούσαν οι μισές πίστες… Μεταξύ των σκιέρ εκείνη την ημέρα έλαμψε με τον πιο τέλειο εξοπλισμό η Αννίτα Ναθαναήλ (την ώρα που οι δυο τις κόρες έκαναν μάθημα στην baby πίστα εκείνη όργωνε το βουνό).

Και μια άλλη πρώην κυρία της πασαρέλας βρέθηκε στην Αράχοβα, πλην όμως σε εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Ο λόγος για την Εύη Βατίδου, η οποία θεάθηκε στο Santa Marina παρέα με φίλους. ΄Όχι, η τελευταία δεν έμενε στο γνωστό ξενοδοχείο αλλά στο σπίτι που έχει σε γνωστό κτιριακό συγκρότημα στην περιοχή Λιβάδι ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο οι κακές τους σχέσεις μάλλον είναι παρελθόν.

Whispers – εφημερίδα ” Κεφάλαιο”

Original article: Επώνυμοι στις πίστες του χιονιού στο Γκστάαντ και την Αράχοβα….

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα