Επικοινωνία: Τι αποκαλύπτει το Tripadvisor για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις; Μάθε με το Engagor

Τα τελευταία χρόνια, το Tripadvisor έχει γίνει Νο.1 σημείο αναφοράς όταν προγραμματίζουμε ένα ταξίδι. Κι αυτό γιατί οι προσωπικές μαρτυρίες των ατόμων που έχουν επισκεφθεί ένα ξενοδοχείο συχνά μετράνε περισσότερο από τους παραδοσιακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς. Είναι αυτονόητο ότι τα σχόλια που γράφονται στο Tripadvisor έχουν τη δύναμη να απογειώσουν, αλλά και να καταστρέψουν τη φήμη μιας επιχείρησης.

Αυτό που ίσως δεν

γνωρίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού είναι ότι μπορούν πλέον να ειδοποιούνται έγκαιρα για οποιοδήποτε σχόλιο αφορά την επιχείρησή τους, αλλά και άλλες, ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, μπορούν να αναλύουν και να συγκρίνουν αυτά τα δεδομένα με ένα εύχρηστο εργαλείο που τους βοηθά να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα: το Engagor.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ας δούμε ένα παράδειγμα. Επιλέξαμε 5 καλά ξενοδοχεία σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και παρακολουθήσαμε τα σχόλια που γράφτηκαν γι’ αυτά στο Tripadvisor τους 3 τελευταίους μήνες. Το Engagor έδωσε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Τα παρακάτω είναι μόνο τρία ενδεικτικά:

Το κοινό που επισκέπτεται το ξενοδοχείο σου είναι τελικά το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι;

Από ποιες χώρες γράφονται τα περισσότερα σχόλια για το ξενοδοχείο σου;

Τι ‘βαθμολογία’ παίρνει το ξενοδοχείο σου από τους χρήστες του Tripadvisor;

Επειδή δεν είναι δυνατόν να είσαι στο Internet όλη τη μέρα, το Engagor αναλαμβάνει να σε ειδοποιεί κάθε φορά που γράφεται σχόλιο για τις επιχειρήσεις που σε ενδιαφέρουν. Έτσι έχεις ένα πλεονέκτημα: θα είσαι ο πρώτος που θα το διαβάσει! Από εκεί και πέρα επιστρατεύεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και εμπλέκεσαι απευθείας σε διάλογο με τους χρήστες του Tripadvisor. Το σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσουν το ενδιαφέρον σου και τα γρήγορα αντανακλαστικά σου!

Όταν οι πελάτες σου μιλούν για την επιχείρησή σου, πρέπει πάντα να τους ακούς, αν δεν θέλεις να αφήσεις τη φήμη σου στην τύχη της. Μόνο έτσι θα μπορείς αφενός να απαντάς και αφετέρου να κάνεις τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ώστε να γράφονται μόνο καλά σχόλια για το ξενοδοχείο σου στο εξής!

Δοκιμάστε δωρεάν το Engagor σε αυτό το link.

ΠΗΓΗ: baas.gr
Keywords
Αναζητήσεις
tripadvisor επικοινωνια, tripadvisor greece επικοινωνια
Τυχαία Θέματα