Επιδείνωση του καιρού από Δευτέρα, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα

13:57 1/9/2023 - Πηγή: BankWars

Αλλάζει από την ερχόμενη Δευτέρα το σκηνικό του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον χάρτη του meteo, φαίνεται ότι θα βρέξει σχεδόν σε όλη τη χώρα, εκτός από τον Έβρο, όπου η μάχη με τις φωτιές δίνεται για 14η μέρα σήμερα.

«Από το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που προβλέπει το αριθμητικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μέχρι την Τρίτη

5/9, φαίνεται ότι η περιοχή του Έβρου θα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που δεν θα δεχθεί βροχοπτώσεις» αναφέρει συγκεκριμένα το meteo.

Από το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που προβλέπει το αριθμητικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μέχρι την Τρίτη 5/9, φαίνεται ότι η περιοχή του Έβρου θα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που δεν θα δεχθεί βροχοπτώσεις. pic.twitter.com/qehHqpJlHe

meteo.gr – Ο καιρός (@meteogr) September 1, 2023

Για μεταβολή του καιρού από Δευτέρα με κορύφωση βροχοπτώσεων την Τρίτη και την Τετάρτη στα κεντρικά και τα νότια έκανε λόγο και ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς. Δεν αποκλείεται να εκδοθεί και έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΑΠΌ ΒΔΟΜΑΔΑ
Μεταβολή από Δευτέρα με κορύφωση βροχοπτώσεων Τρίτη-Τετάρτη κεντρικά & νότια
Παρακολουθούμε για τυχόν έκτακτο
Προληπτικές δράσεις στις υποδομές (φρεάτια κλπ)
ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ: https://t.co/Gy8J0KaBJe@Starchannelnew1 @News247gr pic.twitter.com/BaVCn9QbVF

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 1, 2023

Keywords
Αναζητήσεις
epideinosi-tou-kairou-apo-deftera-me-ptosi-tis-thermokrasias-kai-vroches-se-oli-ti-chora.htm
Τυχαία Θέματα