Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, 3-0 τη Σλόβαν – Περνά στους ομίλους του Europa League

Με ένα άνετο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός στο Γ.Καραισκάκης ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης Europa League.  Μαντί Καμαρά, Σισέ και Μπόζικοφ (αυτογκόλ) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», με τους Βατσλίκ και Ονιεκούρου να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Από τα μέσα του πρώτου μέρους

και μετά, ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι, ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό και έφτιαξε φάσεις για γκολ με τις κλασικές γρήγορες, αυτοματοποιημένες επιθετικές συνεργασίες του και το οργανωμένο πρέσινγκ. Η Σλόβαν αυτό τον ρυθμό, φάνηκε ότι δεν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει. Όπως και συνέβη και τελικά ήρθε και το επιθυμητό πρώτο γκολ που ξεκλείδωσε το ματς, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από οργανωμένη προσπάθεια. Μετά από σερί χαμένες ευκαιρίες, ο Καμαρά έγραψε το 1-0 με άψογο τελείωμα στο 37′.

Από το ξεκίνημα του β’ μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν το παιχνίδι να φύγει από τον έλεγχό τους.

Στο 52′ το δεύτερο γκολ από τον  Πάπε Σισέ και στο 68′ το τρίτο, από αυτογκόλ του αρχηγού της Σλόβαν, Μπόζικοφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (75′ λ. τρ. Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (81′ Κούντε), Βαλμπουενά (75′ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (80′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (87′ Βρουσάι), Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (67′ Στρέλετς), Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα – Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ (67′ Χέντι), Ζμρχαλ, Κάβριτς

Keywords
Τυχαία Θέματα