Ελλάδα – Ν. Κορέα (0 -2) στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Νωθρή αλλά και άτυχη η Εθνική

16:43 5/3/2014 - Πηγή: BankWars

Εάν ο Φερνάντο Σάντος περίμενε να βγάλει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τη Νότιο Κορέα στο Καραϊσκάκη, τότε σίγουρα η ήττα με 2-0, του πρόσφερε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διορθώσεις εν όψει του Μουντιάλ, όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει μία ομάδα της ίδιας (ασιατικής) σχολής ποδοσφαίρου, την Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει το in.gr, η Εθνική ήταν νωθρή και δέχτηκε δύο φτηνά γκολ

(19’ Παρκ, 55’ Σον) αλλά ήταν και άτυχη, καθώς θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε τρεις φορές στα δοκάρια (22’ Κατσουράνης, 30’ Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος) των Ν.Κορεατών.

Όπως και να’ χει, το θετικό είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τις αδυναμίες της ομάδας του και έχει τον χρόνο να βρει τις λύσεις πριν από το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στα γήπεδα της Βραζιλίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα πρόβας (για την Εθνική) και αποχαιρετισμού (για τον Φερνάντο Σάντος) η Ελλάδα υποδέχεται την Νότιο Κορέα, στο προτελευταίο εντός έδρας ματς πριν το Μουντιάλ.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα στο φιλικό με τη Νότια Κορέα έχει ο Φερνάντο Σάντος, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία (19:00, Mega, OTE Sport 1).

Ο αγώνας με τους Κορεάτες αποτελεί πρόβα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ (στις 19/06), ενώ στα τέλη Μαΐου θα δώσει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, στο τελευταίο ματς του Φερνάντο Σάντος μπροστά στο κοινό της «γαλανόλευκης».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ενώ ο Τζόρβας ίσως αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος (αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες να ξεινήσει ο Βύντρα) και ο Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή τέσσερις παίκτες διεκδικούν τρεις θέσης.

Πρόκειται για τους Τζιόλη, Μανιάτη, Κατσουράνη και Καραγκούνη. Την επιθετική γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Original article: Ελλάδα – Ν. Κορέα (0 -2) στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Νωθρή αλλά και άτυχη η Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα