Ελευθεροτυπία: Ξανά στα περίπτερα στις 10 Ιανουαρίου – Ποιός είναι ο Χαρης Οικονομόπουλος του 27% των μετοχών

23:30 2/1/2013 - Πηγή: BankWars
Στα περίπτερα ξανά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου η «Ελευθεροτυπία». Η ομάδα των εργαζομένων πιάνει δουλειά από σήμερα. Μαζί με το ημερήσιο φύλλο θα κυκλοφορήσει και το Κυριακάτικο ενώ θα επαναλειτουργήσει και η ηλεκτρονική έκδοση στο enet.gr. Η ομάδα των εργαζομένων έχει κλείσει και αναμένεται εντός των επομένων ημερών η υπογραφή των συμβάσεων.

πηγη: kourdistoportocali.com

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 27% ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Η Χ.Κ.Τεγόπουλος Α.Ε ανακοίνωσε ότι έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία για τη μεταβίβαση, καταρχάς, ποσοστού 27% μετοχών της εταιρείας από τις μετόχους κα Μάνια Τεγοπούλου και κα Ελένη Τεγοπούλου προς τον δικηγόρο κ. Χάρη Οικονομόπουλο στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου εξυγίανσης της επιχείρησης και της άμεσης επανακυκλοφορίας της εφημερίδας.

Ο κ. Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1966, είναι δικηγόρος στον ‘Αρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Από τον Ιούνιο του 2010, είναι Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Διατηρεί, επίσης, ως ιδρυτικό μέλος, την θέση του «Προεδρεύοντα Φίλου» της οργάνωσης ΕΛ.Π.Ι.Δ.Ε.Σ. (www.elpides.org), μίας μη κερδοσκοπικής ένωσης πολιτών, οι οποίοι επεξεργάζονται προτάσεις θεσμικής αναθεώρησης και πρακτικών και πολιτικών λύσεων διαφόρων προβλημάτων που αφορούν στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα του κράτους, την διαφάνεια, την αξιολόγηση και την λογοδοσία.

Ως Γραμματέας και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (1990-1993) συνέβαλε στην επεξεργασία και υποβολή προτάσεων διαφανούς χρηματοδότησης κομμάτων και πολιτικών. Η Δικηγορική Εταιρεία “Οικονομόπουλος & Συνεργάτες” (www.ikonomopoulos.gr), στην οποία εργάζεται και είναι διαχειριστής εταίρος, συμβουλεύει σημαντικές ελληνικές και αλλοδαπές εταιρείες και θεσμικούς πελάτες στα πλαίσια διενέργειας επενδύσεων σε μεγάλα αναπτυξιακά, τουριστικά, τηλεπικοινωνιακά, ενεργειακά κλπ έργα στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα