Ο ΣΥΡΙΖΑ “ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΖΗΤΑ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΓΑΠ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΜΑΡΑ! (Η …χαρά της Ζωής)

21:18 2/1/2013 - Πηγή: BankWars

upd: ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: «Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν. Μετά από εβδομάδες παραφιλολογίας, συκοφαντίας, απειλών και χυδαίων διαρροών, ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις. Τα στοιχεία που ήρθαν από τη Γαλλία του προκάλεσαν βαθειά απογοήτευση και προφανώς πολιτική τύφλωση. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει μόνο η πολιτική αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης και της χώρας

και μάλιστα τώρα που διανοίγονται θετικές προοπτικές για την ανάκαμψή της.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

- Τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου αποφάσισε να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνει θα ζήτησει τη συγκρότηση της επιτροπής «για όλα τα εκ μέρους τους αδικήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων των ήδη στοιχειοθετούμενων στο στάδιο αυτό ποινικών αδικημάτων, της παράβασης καθήκοντος, της υπεξαγωγής εγγράφου και όλων των συναφών οικονομικών και φορολογικών αδικημάτων.

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται να καταθέσει «κάθε απαραίτητη συμπληρωματική πρόταση για την επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης ή της δίωξης εναντίον προσώπων και επί αδικημάτων που ενδέχεται να στοιχειοθετηθούν ή να προκύψουν στην πορεία της έρευνας».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να στηθούν δύο κάλπες. Η μία για τις ποινικές ευθύνες (Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος) και η άλλη για τις πολιτικές (Παπανδρέου – Στουρνάρας) .
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε ο Γιάννης Τσακίρης στον ΑΝΤ-1, πολιτικές ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Keywords
Τυχαία Θέματα