ΕΚΛΟΓΕΣ: Δείτε τι παίζεται στα στοιχήματα – Τι απόδοση έχει το Grexit

16:01 7/1/2015 - Πηγή: BankWars
Ποιο κόμμα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές; Θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ; Δείτε τις αποδόσεις.

«Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα ενόψει των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου. Ήδη οι bookies δίνουν αποδόσεις για αρκετά ζητήματα που αφορούν την μάχη των πολιτικών κομμάτων, ακόμα και για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Μέχρι στιγμής τα στοιχήματα αφορούν στο ποιο κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές,

ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και το αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταφέρουν να μπουν στην επόμενη Βουλή.

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες (Sportingbet, Goalbet, Stoiximan and Vistabet) που προσφέρουν τις παρακάτω επιλογές.

Νικητής των εκλογών
«Φαβορί» για τις επικείμενες εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αποδόσεις που κυμαίνονται από 1,10 έως 1,18. Η ΝΔ έρχεται δεύτερη με απόδοση 5 – 5,5%.


Ο επόμενος πρωθυπουργός
Από τις παραπάνω εταιρείες, μόνο η Sportingbet δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να ποντάρει για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Το ποσοστό του Αλέξη Τσίπρα είναι στο 1,22% και το αντίστοιχο του Αντώνη Σαμαρά στο 5,50%. Η Τρίτη επιλογή «Κάποιος άλλος» συγκεντρώνει πιθανότητες 6,5%. Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει πιθανότητες στο 34%, ο Γιάννης Μπουτάρης 41% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος 51%.


Τρίτο Κόμμα
Για το ποιο κόμμα θα πάρει τη τρίτη θέση οι στοιχηματικές εταιρείες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι σχηματισμοί, αλλά δίνουν ως φαβορί τη Χρυσή Αυγή με ποσοστό από 1,65 – 1,90%. Ακολουθεί το «Ποτάμι» με 2,90 – 3,10%. Δεν μετριέται ακόμα το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες. (11- 15).


Θα μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Βουλή;
Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν προβλέψει ερώτηση ακόμα και για το κόμμα του Πάνου Καμμένου και για το αν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή. Μέχρι στιγμής τα ποσοστά κυμαίνονται στο 1,55 – 1,70% για να μην τα καφέρει και στο 2,08 – 2,30 για να μπει στη Βουλή.

Τέλος οι bookies δεν φαίνεται να δίνουν πολλές πιθανότητες στο να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη (το σενάριο αυτό έχει απόδοση 3,20%). Αντίθετα η απόδοση στο να μείνει η χώρα μας στη ζώνη του ευρώ είναι μόλις 1,30%…

ΠΗΓΗ: FORTUNEGREECE.COM

Keywords
Τυχαία Θέματα