Π. Καμμένος: Επίθεση στον Α. Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

14:48 7/1/2015 - Πηγή: BankWars

Για «πολιτική υποταγής» στα ελληνοτουρκικά κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

«Χθες, ο Πρωθυπουργός της χώρας απέφυγε, φοβούμενος τους πολίτες, το

δήμαρχο Ορεστιάδας και το δήμαρχο Διδυμότειχου. Επέλεξε να μιλήσει με τον Τούρκο αξιωματικό στην παραμεθόριο. Σήμερα, η Τουρκία κάνει ναυτικό αποκλεισμό στην Κύπρο, δεσμεύοντας περιοχές εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Αυτή είναι η πολιτική της υποταγής του κ. Σαμαρά», είπε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, για το κόμμα του αποτελεί προτεραιότητα η Θράκη, ο Έβρος και, ιδίως, ο βόρειος Έβρος, «εδώ που δίνουν τη μάχη η δημοτική αρχή μαζί με τους κατοίκους, σε αντίξοες συνθήκες, εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία, η οποία, όπως απέδειξε και χθες, δυστυχώς, αποφεύγει το διάλογο».

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση και την τρόικα, λέγοντας ότι επέλεξαν «την εγκατάλειψη της περιοχής», ενώ υποστήριξε ότι «δεν είναι τυχαίο ότι η τρόικα συμπεριέλαβε στο πρώτο της μνημόνιο τη μετατροπή της Θράκης -και ιδιαίτερα του Έβρου- σε ειδική οικονομική ζώνη. Πιστεύουν και νομίζουν ότι θα αφήσουμε να κοσοβοποιηθεί η Θράκη. Κάνουν μεγάλο λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα