Εκλογές 2023: Τα κόμματα άφησαν τα προγράμματα και “μάχονται” για airbnb, γελοίες υποψηφιότητες, προσωπικά δάνεια επωνύμων -Οι ακροδεξιοί …μπαίνουν στην Πόλη – Προβλέψεις Λεφάκη!

09:22 3/4/2023 - Πηγή: BankWars

Όλο και …σοβαρεύει όσο προχωρούν οι μέρες η προεκλογική κόντρα των κομμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαίου. Η σκυτάλη δόθηκε στους …Πουαρό.

Ποια οικονομία; ποια κόκκινα δάνεια; ποια έλλειψη ρευστότητας στην αγορά; ποια επιτόκια; ποια έλλειψη χιλιάδων εργαζομένων σε τουρισμό και αγροτικές δουλειές; ποιος νοιάζεται για τον ωχαδελφισμό στο Δημόσιο που στοίχισε τις ζωές πρόσφατα στα Τέμπη και λίγο πριν στο Μάτι; Αφήστε τα πιο “μπανάλ”, όπως το δημογραφικό, η φυγή των νέων στο εξωτερικό και  η εξωτερική πολιτική που ελάχιστους

αγγίζουν.

Τώρα ζούμε στον αστερισμό του airbnb:  Πως νοίκιαζε και για πόσες μέρες η Μαρέβα το σπίτι στην Τήνο, πως με λεφτά του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας έφτιαξε την ενοικιαζόμενη βίλα ο Ραγκούσης στην Πάρο.

Τώρα ζούμε στον αστερισμό του …Μιθριδάτη: Είναι ή δεν είναι σεξιστής ο νέος υποψήφιος που περιμάζεψε για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Α.Τσίπρας;

Τώρα ζούμε στον αστερισμό των ρυθμίσεων δανείων από τράπεζες και servicers: Τι έγινε με τη ρύθμιση του δανείου του Παπαθανάση; ποιος του ξεμπλόκαρε τη θυρίδα; Τι έγινε με τα δάνεια του Χατζηνικολάου; Είναι ρυθμισμένα; είναι αρρύθμιστα; Μόνο ένας… Πολάκης ξέρει.

Τώρα ζούμε στον αστερισμό των Κασιδιαρέων. Θα κατέβει αυτός ο φέρελπις νέος στις εκλογές για να μας σώσει, με μπροστινό έναν παλιό εισαγγελέα, καθότι ο ίδιος προφυλακισμένος στον Δομοκό, ή θα αφήσει το έργο της σωτηρίας μας στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου που μαζί με τον Μπογδάνο – και δυστυχώς χωρίς την Λατινοπούλου – θα μπουν στην Βασιλεύουσα για να σηκωθεί, επιτέλους, και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς;

Δεν έχουν τέλος οι…αστερισμοί στους οποίος καλούμαστε να ζήσουμε.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιο ακίνδυνοι για την κοινωνία οι αστερισμοί του Α.Μικρούτσικου  που θυμήθηκε πως π…στα νιάτα του την Ο.Τρέμη αλλά και του τ.σοβαρού Γ.Λιάνη που επίσης απασχολεί την επικαιρότητα με το πως έπιασε τα στήθη της συχωρεμένης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Τουλάχιστον αυτοί οι δύο, έχουν ένα ελαφρυντικό: Την ηλικία, που από ένα σημείο και μετά δικαιολογεί το “ακαταλόγιστο”. 

Κλείνω, με επίσης κάτι πολύ …σοβαρό: Τις προβλέψεις του αστρολόγου Λεφάκη για τα εκλογικά αποτελέσματα:

Νέα Δημοκρατία 28%-31%
ΣΥΡΙΖΑ 23%-25%
– ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 8%-11%
ΚΚΕ 5%-6%
– Ελληνική Λύση 4%-5%
– ΜέΡΑ25 4%-5%

B&B

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα