Εγκληματική οργάνωση τύπου «μαφίας» αποκάλυψε διετής έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών

Στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών έχει φτάσει ογκωδέστατη δικογραφία έπειτα από απόρρητη έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή περίπου 60 ατόμων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από κάποιες ημέρες η Δίωξη Εκβιαστών παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών τη σχετική δικογραφία για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, έπειτα από εισαγγελική

παραγγελία για την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας». Έπειτα από απόρρητη έρευνα δύο ετών ήρθαν στο φως τα παρακλάδια που είχε αναπτύξει σε διάφορα επίπεδα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, από τη διετή έρευνα έχει προκύψει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση με αρκετές εγκληματικές πράξεις και πρόκληση τεράστιας οικονομικής ζημιάς, ενώ σε αυτή φέρεται ότι εμπλέκεται ο πατέρας εν ενεργεία αστυνομικού. Για τον λόγο αυτό ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής και του γιου του.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα