Δύο νεκροί από κεραυνούς σε Ηλεία – Μεσσηνία

Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ βρισκόταν στα χωράφια κοντά στα Λεχαινά στην Ηλεία, το πρωί της Τρίτης, καθώς ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από τα ξημερώματα την Δυτική Ελλάδα.

O άτυχος άνδρας ήταν περίπου 35 ετών. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο 35χρονος διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη

Μυρσίνη των Λεχαινών, κοντά στο νέο νεκροταφείο. Όπως είπαν οι ομοεθνείς του, όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί, χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι όμως, ένας ακόμη άνθρωπος, έχασε τη ζωή του, χτυπημένος από κεραυνό στο Αλιμάκι Τριφυλίας, κοντά στην Κυπαρισσία.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε πάνω από 10.500 κεραυνούς έως τις 13:00, εκ των οποίων περίπου 7.000 πάνω από την  θάλασσα και 3.500 πάνω από την ξηρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα