Δωρεάν έλεγχος για σακχαρώδη διαβήτη από το Doctoranytime

Το doctoranytime.gr, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το σακχαρώδη διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, αφιερώνει το μήνα Νοέμβριο στην αντιμετώπιση και στην πρόληψη της πολύ σοβαρής αυτής ασθένειας.

Σύμφωνα με στοιχεία από τους συνεργαζόμενους γιατρούς του doctoranytime.gr που ειδικεύονται στην πάθηση του σακχαρώδους διαβήτη:
• 1 στους 10 Έλληνες είναι πάσχων.
• Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι

ασυμπτωματικός (ποσοστό 3%-4% δεν γνωρίζει ότι πάσχει καθώς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα).
• Παρουσιάζει αύξηση 3% σε παιδιά και νέους.

Στη νέα καμπάνια του doctoranytime.gr (είχε προηγηθεί η αντίστοιχη του μηνός Οκτωβρίου για τον καρκίνο του μαστού) που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 3/11 έως και τη Παρασκευή 14/11, συνεργαζόμενοι γιατροί και διαγνωστικά κέντρα προσφέρουν, σε όποιον το επιθυμεί, δωρεάν επίσκεψη και αιματολογικές εξετάσεις από 6 ευρώ.

Στη καμπάνια συμμετέχουν ενδοκρινολόγοι, παθολόγοι, γενικοί ιατροί (ειδικότητες που ασχολούνται με τον σακχαρώδη διαβήτη) και διαγνωστικά κέντρα.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν έως και τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου να κλείσουν το ραντεβού τους online, γρήγορα και απλά μέσω της ειδικής σελίδας που δημιούργησε το doctoranytime για την καμπάνια.

Τι προσφέρεται:

Κλείσιμο ραντεβού σε γιατρούς: Δωρεάν επίσκεψη για το σακχαρώδη διαβήτη (περιλαμβάνει έλεγχο εξετάσεων, διατροφικό πρόγραμμα, συμβουλές για την αντιμετώπιση του).

Διαγνωστικά κέντρα: Πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων για το σακχαρώδη διαβήτη (σάκχαρο και γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη) από 6 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα