Δολοφονία Άλκη: Ίσως και εντός της ημέρας η παράδοση του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος, για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στην Αλβανία, αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου στο Mega: «Το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκα τηλέφωνο από έναν συνάδελφο, τον

έχω φέρει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, και θα ακούσετε ότι και ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία, θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο».

Στο μεταξύ, συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των συλληφθέντων, καθώς σήμερα ενώπιον της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν τρεις εξ αυτών. Χθες απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο με την απολογία στην ανακρίτρια των τελευταίων τεσσάρων συλληφθέντων.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα έντεκα άτομα, εκ των οποίων οι οκτώ είναι Έλληνες και οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα