Δ.Κουτσούμπας: Το σύστημα επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη βρώμικη δουλειά

19:42 3/1/2016 - Πηγή: BankWars

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, την εκπομπή Ακραίως και τον Τάκη Χατζή ο κ. Κουτσούμπας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγη από το σύστημα μέσα και έξω για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

«Mπορεί να κρίνει

τώρα (σ.σ. ο λαός) τι λέει ένα κόμμα και σε τελευταία ανάλυση τι κάνει.
Τι βλέπουμε σήμερα, μετά από όλη αυτή την πορεία που ξεκίνησε το 2012 όταν έγινε αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ και από το 5% εκτινάχθηκε στο 25% και σε συνέχεια ως κυβέρνηση το πρώτο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι και μετά η «2η φορά αριστερά», που τη ζούμε: Νέα μέτρα, μνημόνιο, μια σειρά προσδοκίες που είχε ο λαός μας διαψεύδονται, σε όλα τα ζητήματα, όποιο και αν θέλετε να πάρουμε. (…) Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε γι’ αυτό το ρόλο, ακριβώς γιατί μπορεί να κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά».

Ο Δ.Κουτσούμπας για το ασφαλιστικό είπε μεταξύ άλλων:

«Και είναι για να τελειώνω με αυτό, ξαναλέω, κοροϊδία να λες «αν θα χρησιμοποιήσω για το νεκρό το φέρετρο που θα τον ακολουθήσει μέσα στη γη αν θα είναι από δρυ, από καρυδιά, το πιο ακριβό ή αν θα είναι από σανίδα», λες και δεν θα κάνει την ίδια δουλειά. Αυτά λέει τώρα και ο κ. Φλαμπουράρης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ε, λέμε στον ελληνικό λαό να μην επιλέξει το είδος του φέρετρου για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Αν θα είναι δρύινο ή ακριβό ή αν θα είναι πιο φτηνό κ.λπ.», επισήμανε

Keywords
Τυχαία Θέματα