Διαψεύδει ο Στουρνάρας την ανάγκη για τρίτο πακέτο διάσωσης

O υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε την Πέμπτη δημοσίευμα που επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σύμφωνα με τις οποίες η χώρα θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης.

«Τις

θέσεις της χώρας τις διαμορφώνουν μόνο ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας», είπε σε αυστηρό τόνο ο Στουρνάρας στο Reuters.

Στην ίδια γραμμή ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Τζ.Ράις, είπε νωρίτερα ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα επικεντρώνονται στο να τεθεί το υφιστάμενο πρόγραμμα προσαρμογής στη σωστή τροχιά.

Ειδικότερα, ερωτηθείς από δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, ο Τζέρι Ράις είπε: «Συζητάμε στο να θέσουμε το υφιστάμενο πρόγραμμα στη σωστή τροχιά».

σχετικά άρθραΣύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών το βράδυ της ΚυριακήςΜίχαλος (ΕΒΕΑ): Καθήκον της κυβέρνησης να διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώΣυνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον κ. Αλέξη ΤσίπραIIF: Χρειάζεται αναθεώρηση του ελλ. προγράμματοςΟι τράπεζες ρίχνουν τις δόσειςCyprus PB: Διαψεύδει τα περί αναγκαστικής άδειας στον CEOΘρίλερ με την Όλγα Τρέμη – Θα «αντικατασταθεί» ή θα «αποδράσει»;Alpha: Χαμηλότοκα δάνεια για επενδύσεις σε ΜμΕMultirama: Δεύτερο “λουκέτο” στη ΘεσσαλονίκηGoldman Sachs: Στήριξη της Merkel στις αγορές ομολόγων
Keywords
Τυχαία Θέματα