ΔΕΘ: Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το περίπτερο της Κίνας

14:33 9/9/2017 - Πηγή: BankWars

Το περίπτερο της Κίνας εγκαινίασε 0 πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή 82η ΔΕΘ.

Πριν από τα εγκαίνια ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη

διεθνή έκθεση και αναφέρθηκε στον στόχο της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση τον Aύγουστο του 2018.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης που θα γίνει του χρόνου, τιμώμενη χώρα θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιπρας, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση, που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και είχε σύντομη συνομιλία με τον υπουργό, Βαγγέλη Αποστόλου.

Οι δύο άντρες μίλησαν για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2010, ενώ ο κ. Αποστόλου ενημέρωσε εν τάχει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να ρυθμιστούν τα «κόκκινα δάνεια» του αγροτικού πληθυσμού, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι «αυτή στη στιγμή διεξάγεται συζήτηση με τον ειδικό εκκαθαριστή, την Τράπεζα της Ελλάδας και τα οικονομικά υπουργεία, και τέλος του 2017 θα υπάρξει πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα