Δεν μαζεύονται με τίποτα οι Χρυσαυγίτες – Κι άλλο επεισόδιο στη Βουλή

Επεισόδιο εκτυλίχθητε για ακόμα μία φορά σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση για το θέμα των διοδίων στον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον Ηλία Παναγιώταρο να κάνει ξανά προκλητικές δηλώσεις.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση για τα διόδια είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΧΑ:

«Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη χώρα. Είστε έμποροι της δυστυχίας

και βάζετε μπάρες στα μυαλά των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε» και πρόσθεσε:

«Ποιοι κερδίζουν από τη φωτιά στα διόδια; Οι τηλεαστέρες προκειμένου να βγουν για δύο ημέρες στην τηλεόραση. Ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις τιμές; Αυτοί που έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων. Αυτοί με τα τζιπ που θέλουν όλα να τους πληρώνει το κράτος».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας «Ερχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι «58», ούτε η «Ελιά», ούτε και ο «δάκος».

Αμεση ήταν η παρέμβαση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο ποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Παναγιώταρο είπε «Απολαύσαμε για ακόμα μία φορά μία παράσταση της ΧΑ και μας έδειξε πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο».

Original article: Δεν μαζεύονται με τίποτα οι Χρυσαυγίτες – Κι άλλο επεισόδιο στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα