“Δεν εμπιστεύομαι τους gay” λέει ο Δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος

11:41 8/1/2014 - Πηγή: BankWars

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου για τους ομοφυλόφιλους.

Μετά και τα τα φιλιά-διαμαρτυρία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια στα Θεοφάνεια, ο δήμαρχος είπε στο ραδιοφωνο του Alpha: «Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν το θέλω στο περιβάλλον μου και δεν τον εμπιστεύομαι στο δημόσιο βίο».

ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ…

Με μία πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας ομοφυλόφιλα ζευγάρια έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, προκειμένου να …αντισταθούν στον Μητροπολίτη Σεραφείμ που πρόσφατα απείλησε με αφορισμό όσους βουλευτές θα υπερψήφιζαν την άρση του αποκλεισμού των ομόφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο Συμβίωσης. Ο Σεραφείμ έχει πει επίσης ότι η ομοφυλοφιλία είναι “θανάσιμο αμάρτημα”.

Καθώς λοιπόν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό στη θάλασσα, ζευγάρια κοριτσιών και αντρών γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα, ενώ μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια υπογράφοντας αυτή τους την κίνηση.

Τα φυλλάδια έγραφαν «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. «Δεν κρυβόμαστε — Δε σωπάμε — Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα»

Original article: “Δεν εμπιστεύομαι τους gay” λέει ο Δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα