ΔΕΛΤΑ: Οκτώ σημαντικές διακρίσεις για το MILKO στα Ermis Awards 2016!

Οι καμπάνιες επικοινωνίας του MILKO της ΔΕΛΤΑ βραβεύθηκαν με οκτώ σημαντικές διακρίσεις στα ErmisAwards 2016, σε πολλαπλές κατηγορίες.

Μέσα από ιδέες που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία και το DNA του MILKO, η ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τη RASCAL, συνεχίζει να δημιουργεί ξεχωριστές καμπάνιες και εμπειρίες που προσθέτουν επιπλέον

αξία στους καταναλωτές της, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τις πολλαπλές βραβεύσεις στα Ermis Awards που αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Η ΔΕΛΤΑ μέσω του MILKO ξεχωρίζει σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως αυτή των ErmisAwards, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες και ξεχωριστές καμπάνιες, με στόχο να ανανεώνει διαρκώς τη σχέση της με το ελληνικό νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η καμπάνια «The BigHoops» δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του MILKO σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αποτελεί ένα interactivevideogame μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, που απέσπασε συνολικά 2 βραβεία Ermis, SILVERErmis στην κατηγορία CRAFT&FUNCTION και BRONZEErmis στην κατηγορία WEBSITES.

Επίσης, πολλές ήταν και οι βραβεύσεις για την καμπάνια του MILKO Φράουλα, τόσο στο digital όσο και στο ad, καθώς παρουσίασε με έναν πολύ χιουμοριστικό και ιδιαίτερο τρόπο το μεγάλο έρωτα του MILKO με τη δροσερή φράουλα. Η συγκεκριμένη καμπάνια απέσπασε συνολικά 3 SLIVERErmis στις κατηγορίες Webisodes, OutdoorPanels και Καταχωρήσεις.

Με αφορμή τα 30 χρόνια του MILKO στην ελληνική αγορά, τιμήθηκαν με δύο ακόμη BRONZEErmis, οι καμπάνιες «Τότε & Τώρα MILKO» στην κατηγορία SocialMedia και «MILKOShow 30 Years» στην κατηγορία OnlineFilm. Ένα επίσης SILVERErmis απέσπασε η σελίδα Facebook του MILKO στην κατηγορία Social Media.

Keywords
Τυχαία Θέματα