ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το πιστόλι στον κρόταφο!

Η εφημερίδα γράφει “με το πιστόλι στον κρόταφο είναι η κυβέρνηση, καθώς η τρόικα πιέζει και απαιτεί από τις αρχές του 2014 να παύσει τελείως η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς για χρέη προς τις τράπεζες”.

ΕΘΝΟΣ: Ρύθμιση σωσίβιο για τους υπαλλήλους ΟΤΑ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “δημοτικοί υπάλληλοι που θα ενταχθούν σε καθεστώς εθελοντικής κινητικότητας αποφεύγουν τη διαθεσιμότητα και την απόλυση. Νομοθετική ρύθμιση επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών.

Αφορά μόνο μονίμους υπαλλήλους και όσους απασχολούνται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε δήμους και περιφερειακές ενώσεις”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η εμφάνιση και το θαύμα του Αγιου Πορφυρίου

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ηχούν χαρμόσυνα οι καμπάνες για την αγιοκατάταξη του Καυσοκαλυβίτη Γέροντα”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τελευταία ευκαιρία για σύνταξη από τα 50

Η εφημερίδα γράφει ότι “τελευταία ευκαιρία για σύνταξη από τα 50 ή ακόμη και χωρίς όριο ηλικίας με τις προϋποθέσεις του 2010 αναγνωρίζοντας πλασματικά χρόνια ασφάλισης με αίτηση ως το τέλος του 2013 έχουν περίπου 450.000 ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, των ειδικών Ταμείων (ΔΕΚΟ – Τραπεζών και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Θέατρο με τα ακίνητα

Σύμφωνα με την εφημερίδα “η κυβέρνηση βάζει τους βουλευτές στο μαντρί και βγάζει τον Βενιζέλο στο κλαρί. Μπροστά στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, το μέγαρο Μαξίμου προβάλλει προς τους δανειστές τον κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησης, με το ΠΑΣΟΚ -και για λόγους δικής του πολιτικής επιβίωσης- να αναλαμβάνει το ρόλο του δήθεν «σκληρού»”.

ΕΣΤΙΑ: Μεγάλοι πολιτικοί μεγάλα οράματα

Η εφημερίδα γράφει “σήμερα στην τελευταία σελίδα ανατυπώνουμε αυτούσιο το κύριο άρθρο της «Εστίας» της 2ας Δεκεμβρίου 1923, προ 90 ακριβώς ετών, το οποίο επεγράφετο «Ελευθέριος Βενιζέλος»”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ρουσφέτια και για τις διαθεσιμότητες

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στον αστερισμό της αναξιοκρατίας μπαίνουν οι μετατάξεις των δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το θέμα αφορά 3.042 εργαζόμενους και δείχνει το βόλεμα «κυβερνητικών» παιδιών σε θέσεις «φιλέτα»”.

ΤΑ ΝΕΑ: Εγκλημα και κωμωδία

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “πολύωρες συσκέψεις έγιναν χθες στο υπουργείο Παιδείας ενόψει της σημερινής, κρίσιμης ημέρας για το Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά ύστερα από τρεις μήνες λουκέτου. Ο πρύτανης Πελεγρίνης δεν μετείχε σε αυτές διότι είχε θεατρικές υποχρεώσεις στο Παρίσι!”.

Kontranews: Θα βγάζετε αποφάσεις που εξυπηρετούν τους δανειστές!

Η εφημερίδα γράφει “ούτε και όταν είμαστε υπόδουλοι στους Τούρκους, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, ποτέ κατακτητής δεν είχε τολμήσει να φωνάξει στο γραφείο του, Ελληνες δικαστές και να τους πει τι αποφάσεις να βγάζουν”.

NEWSBOMB: Ο τσεκουροφόρους που θέλει να γίνει πρωθυπουργός

Σύμφωνα με την εφημερίδα “όνειρα θερινής νυκτός, μέσα στο καταχείμωνο, φέρεται να κάνει ο κ. Μάκης Βορίδης. Ενώ έχει εισχωρήσει στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, τα μυαλά του «έχουν πολύ αέρα» και δήθεν θα παίξει ρόλο”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Συναλλαγές με υποχρέωση φορολογικής τεκμηρίωσης

Η εφημερίδα τονίζει ότι “στη μείωση των προστίμων για εκπρόθεσμη υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αλλά και για μη έκδοση αποδείξεων προχωρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο από το νέο έτος καλεί τους φορολογουμένους να αποδεικνύουν την «αθωότητά» τους, τεκμηριώνοντας συναλλαγές και γεγονότα”.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Original article: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα