Δ. Κουτσούμπας από Λάρισα: «Αντιλαϊκή και η επόμενη κυβέρνηση, όποια και να είναι»

14:25 5/5/2023 - Πηγή: BankWars

«Και σε αυτή την εκλογική μάχη αυτό που κρίνεται για τον λαό μας είναι ποια πολιτική δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι σε όποια επόμενη κυβέρνηση, η οποία όπως είναι τα προγράμματα των άλλων κομμάτων, θα είναι από χέρι πάλι αντιλαϊκή» σημείωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Αγιά της Λάρισας, σήμερα Παρασκευή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε: «ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

υποστηρίζουν τη μονόπλευρη εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων που τελικά ευνοεί μόνο τους εμποροβιομήχανους… Οι αθρόες εισαγωγές προϊόντων δημιουργούν νέες δυσκολίες στη ζωή των αγροτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα βασικών ειδών διατροφής του λαού μας».

«Τα τρία κόμματα ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο με το οποίο κόπηκε η επιστροφή του Eιδικού Φόρου Kατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο» υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας, ενώ αναφερόμενος στην ΚΑΠ είπε ότι όλα τα κόμματα προτάσσουν έναν μονόδρομο προς εκείνη την κατεύθυνση.

Μιλώντας στον αγροτικό κόσμο της περιοχής ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν διαμορφώσει έναν ΕΛΓΑ που «χαρατσώνει» τους αγρότες και δύσκολα τους αποζημιώνει, ενώ αναφέρθηκε και στις κυρώσεις της χώρας μας στη Ρωσία, τονίζοντας πως με αυτές τις κυρώσεις τελικά την πληρώνει ο ελληνικός λαός. «Με δεδομένο ότι η ρωσική αγορά απορροφούσε τεράστιες ποσότητες μήλου, είδατε το εισόδημά σας να συρρικνώνεται διαρκώς και τα προϊόντα σας να πουλιούνται σε εξευτελιστικές τιμές στους μεγαλεμπόρους».

Ο γγ του ΚΚΕ μίλησε για τις επιπτώσεις των αυξήσεων στο ρεύμα για τους αγρότες, ενώ αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς και στο θεσμικό πλαίσιο, λέγοντας ότι «βγάζει στο σφυρί χωράφια».

Τέλος, για τις εκλογές της 21ης Μαΐου είπε: «Πρέπει να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ και να πέσει στην κάλπη μαζικά το ψηφοδέλτιο του κόμματος».

Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου θα αναπτύξει τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΚΚΕ για τις εκλογές.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα