ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Προθεσμία πήραν οι 5 βουλευτές – Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

09:27 3/6/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν κληθεί ενώπιον των ανακριτριών για να απολογηθούν.

Πρόκειται για τον προσωρινά κρατούμενο, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργο Γερμενή και τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Ο Αντώνης Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιουνίου, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης

έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιουνίου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιουνίου και τέλος ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές υποστήριξαν πως «την απάντηση για την σκευωρία σε βάρος μας την έδωσε ο ελληνικός λαός, τον οποίο και ευχαριστούμε», ενώ ο Κ. Μπαρμπαρούσης είπε πως την αλήθεια την αποκάλυψε ο Π. Μπαλτάκος.

Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς

Αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στη Βουλή ο προφυλακισμένος γ.γ. της Χρυσής Αυγής Β. Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, που έχουν κριθεί επίσης προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Θα παραστούν στη συζήτηση επί του αιτήματος άρσης της βουλευτικής τους ασυλίας, κατά την οποία αναμένεται να πάρουν τον λόγο.

Οι μεταγωγή τους από τις φυλακές θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Σήμερα στις ανακρίτριες Γερμενής, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος, Γρέγος, Μαρμπαρούσης

Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προσέρχονται, σήμερα, άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος μετά την πρόσφατη άδεια της Βουλής για την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος τους.

Πρόκειται για τον ήδη προσωρινά κρατούμενο, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργο Γερμενή και τους συναδέλφους του Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Κώστα Μαρμπαρούση.

Πλην του πρώτου, που καλείται σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του νόμου περί όπλων, όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως εκτιμάται, οι πέντε βουλευτές πρόκειται να ζητήσουν προθεσμίες ώστε να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Original article: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Προθεσμία πήραν οι 5 βουλευτές – Αύριο στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Λαγός, Παππάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα