ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ Ο ΣΤ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ – ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ

13:29 2/6/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Νέο επεισόδιο με τον πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του δεν άντεξε την πίεση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής υποστήριξε πως επιχείρησε να κρεμαστεί στο κελί του καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε ο κ.Κούγιας πως οι ανακρίτριες άσκησαν

μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».

Ο κ.Κούγιας πρόσθεσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελέσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.

Ο Σ. Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι κατείχε νόμιμα το όπλο, το οποίο ήταν κυνηγετικό, ενώ για την κατηγορία συμμετοχής κι ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, επανέλαβε ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης, προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο, αυτόν του ΠΑΣΟΚ, και πως δεν γνωρίζει τίποτα για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να μπορεί να το αποκλείσει.

Σε ερώτηση αν θα ακούσει τις ερωτήσεις ή αν αρνείται να τις ακούσει, ο βουλευτής απάντησε:

«Αρνούμαι. Δεν είμαι σε ψυχική κατάσταση να σας απαντήσω. Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να πάω στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Σεβαστείτε την κατάστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα. Είμαι νεκρός. Είμαι άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να είμαι στη φυλακή. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Πού είναι το μεμπτό; Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί; Γιατί είμαι φυλακή;».

Νωρίτερα γράφαμε:

Χρυσή Αυγή – Στ. Μπούκουρας: Απολογήθηκε με υπόμνημα

Ενώπιον των ειδικών ανακριτριών που χειρίζονται την έρευνα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας που είναι προσωρινά κρατούμενος στο Ναύπλιο για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Μπούκουρας, ο οποίος σήμερα απολογείται για την πρόσθετη κατηγόρια της παράνομης οπλοκατοχής κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα 40 σελίδων στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν στις 6 Ιουνίου ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ στις 16 Ιουνίου ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.

Original article: ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ Ο ΣΤ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ – ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα