ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Καλύτερα απολύσεις παρά εκτροχιασμός της χώρας

«Πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο. Να χάσουν τη δουλειά τους πολίτες ή να εκτροχιαστεί συνολικά η χώρα. Καταλαβαίνω τον κόσμο στο δημόσιο, όταν κάποιος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι η χώρα θα αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να τινάξει στον αέρα όσα έχουν γίνει έως τώρα» υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Το 2013 είναι η τελευταία δύσκολη χρόνια, μια χρονιά καμπής, η τελευταία που τα εισοδήματα μας θα πάνε παρακάτω,

από το 2014 θα υπάρξει άλλη πορεία. Η χώρα μπορεί να τα καταφέρει» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε ότι αν η κυβέρνηση δεν είχε λάβει τα μέτρα που έχει πάρει, η κατάσταση θα ήταν ακόμα δυσκολότερη.

«Βάζουμε τις βάσεις για να βρει η οικονομία μας σημείο στήριξης. Εάν το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής προχωρήσει ομαλά, και η Ελλάδα κατορθώσει να πείσει ότι είναι αξιόπιστη, θα κάνουν οι εταίροι μας ότι προβλέπεται από τη συμφωνία του Eurogroup. Θα πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τη δουλειά μας» ανέφερε ο υπ.Ανάπτυξης.

Όσον αφορά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση ο κ.Χατζηδάκης είπε πως θα επιθυμούσε να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση και τα τρία κόμματα ενώ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονται», υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε σουρεαλιστική λογική.

Keywords
Τυχαία Θέματα