Μπορεί ή δεν μπορεί να κυβερνήσει το ΣΥΡΙΖΑ;

Η σημερινή φράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε» έρχεται σε αντίθεση με τη φράση του Δημήτρη Στρατούλη ότι «ότι θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του Αnt1 σήμερα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο, δεν είμαστε σε θέση να κυβερνήσουμε».

Από την άλλη, ο Δημήτρης

Στρατούλης, ανέφερε στο ΣΚΑΙ ότι «ότι θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας».

Ωστόσο, αργότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, έδωσε διευκρινήσεις για τη φράση του στον Real fm. Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι απομονώθηκε μία φράση του από όλη την τοποθέτησή του και πρόσθεσε ότι «είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν άλλες κυβερνήσεις να πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις στο τσεπάκι. Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα