Απαγόρευσε τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλ. Αττικής η ΕΛ.ΑΣ.

[UPD] Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

H Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει για τις 18:00 εκδήλωση στην πλατεία Αττικής,

κατά την οποία προγραμματίζει να διανείμει προϊόντα και τρόφιμα σε έλληνες πολίτες.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

“Μπλόκο” Δένδια – Καμίνη στα συσσίτια “μόνο για Έλληνες” της Χρυσής Αυγής

Επιθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με αφορμή τα συσσίτια στα οποία θα μοιράζονταν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.

«Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Οι ”φιλεύσπλαχνοι” νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ”φιλανθρωπικό” τους οίστρο».

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα