ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: Τον κατηγορούν για εξαγορά ψήφων!

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με τις κατηγορίες κατά του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ότι στέλνει γράμματα στους ψηφοφόρους του, στα οποία υπόσχεται επιστροφή φόρου.

Στο πανομοιότυπο γράμμα, το οποίο εστάλη σε πολίτες σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, ο ηγέτης της ιταλικής συντηρητικής παράταξης υπόσχεται την ακύρωση της δυσβάσταχτης φορολογίας στην ακίνητη περιουσία, την οποία έχει επιβάλει η τεχνοκρατική κυβέρνηση Μόντι.

Ο ηγέτης της κεντροαριστεράς Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι έκανε λόγο για «απάτη», ενώ ο επικεφαλής του αριστερού κόμματος της «Πολιτικής Επανάστασης» Αντόνιο

Ινγκρόια μίλησε για «έγκλημα» εξαγοράς ψήφων.

Ο κ. Μπερλουσκόνι έχει συμπεριλάβει την κατάργηση της συγκεκριμένης φορολογίας και την επιστροφή φόρου στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ωστόσο η μορφή της αποστολής επιστολών εξόργισε τους αντιπάλους του.

Η επιστολή έφτασε σε κατοικίες Ιταλών μέσα σε φάκελο ο οποίος δίνει την εντύπωση κρατικού εγγράφου και πάνω στον οποίο αναγράφεται: «Σημαντική Ενημέρωση: επιστροφή Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2012».

Στο γράμμα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, αναφέρεται ότι η επιστροφή θα γίνει είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού είτε απευθείας στο πλησιέστερο ταχυδρομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα