ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ

Σε τέσσερις πόλεις των αναδυόμενων οικονομιών στρέφονται οι κροίσοι του πλανήτη, όπως προκύπτει από έρευνα της Knight Frank.

Μπορεί οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη να μένουν σε πόλεις όπως το Τόκιο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, ωστόσο σε ορίζοντας δεκαετίας, το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στο Βελιγράδι, τον Παναμά, την Αντίς Αμπέμπα και την Γιανγκόν, όπως αναφέρει το Business Insider.

Βελιγράδι,

Σερβία

Η πρωτεύουσα της Σερβίας καταγράφει μία σταθερή αύξηση της τάξης του 12% στον πληθυσμό των πλουσίων, από το 2007 έως το 2014. Ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί κατά 72% την επόμενη δεκαετία.

Παναμάς

Η πόλη του Παναμά έχει ωφεληθεί από τη στρατηγική της θέση στη διώρυγα που ενώνει τη Λατινική και τη Βόρεια Αμερική.

Ο αριθμός των πολύ πλουσίων έχει διπλασιαστεί σχεδόν από το 2007 και αναμένεται να αποτελέσει μαγνήτη για περισσότερους από 7.000 πλούσιους έως το 2024.

Αντίς Αμπέμα, Αιθιοπία

Η Αιθιοπία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της Αφρικής. Ο πληθυσμός των πλουσίων στην πρωτεύουσα έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2007 και αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2024.

Γιανγκόρ, Μιανμάρ

Η Γιανγκόν, η μεγαλύτερη πόλη της Μιανμάρ και πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της χώρας, αντιπροσωπεύει πάνω από το 1/5 της συνολικής οικονομικής παραγωγής και ο αριθμός των ιδιαίτερα πλούσιων κατοίκων της αναμένεται να διπλασιαστεί σε ορίζοντας δεκαετίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα