ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – «Ντου» οπαδών στο γκολ του Χάρα! [VIDEO]

[UPD] Την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ολυμπιακός με νίκη 0-1 στον ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Το αγωνιστικά κακό ματς, ωστόσο, δεν έληξε ποτέ καθώς μετά το γκολ μπήκαν οπαδοί της ΑΕΚ στο τερέν και οι παίκτες αποχώρησαν.

Το ΓΚΟΛ

για τον Ολυμπιακό με τον Χάρα στο 87! Ο Αφελάι εκανε ωραία ενέργεια και έβγαλε τη σέντρα, ο Ντοσεβί γύρισε με το κεφάλι και ο Χάρα με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά μετά το γκολ του Χάρα στο 89’ στο ΟΑΚΑ επικράτησε… χάος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν γίνει ένα «κουβάρι» στο κόρνερ, πανηγυρίζοντας το τέρμα που τους έδινε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με οπαδούς της ΑΕΚ να εισέρχονται στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και να τους πετούν αντικείμενα!

Αμέσως, σύσσωμη η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το συμβάν αυτό να προκαλέσει την οριστική διακοπή του αγώνα!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακού (0-1, OTEsport1) στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με 60.000 φίλους της Ένωσης να έχουν δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, ενώ στο τέλος του α΄ημιχρόνου το σκορ είναι 0-0. Με αυτό το σκορ προκρίνεται η ΑΕΚ.

Στο α΄ημίχρονο της αναμέτρησης το θέαμα ήταν φτωχό, καθώς οι δύο ευκαιρίες δεν δημιούργησαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες.

Στο β΄ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάνταλο, στο 55′ με την κάθετη του Πλατέλλα στον Μάνταλο που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Ρομπέρτο βγήκε γρήγορα και έδιωξε με τα πόδια και στο 58′ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 76′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με δοκάρι. Σέντρα του Μαζουάκου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Τσόρι κάνει το γύρισμα παράλληλα στο τέρμα, ο Ντοσεβί τελείως μόνος του κάνει το πλασέ από την μικρή περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη.

Με δεδομένο το 1-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η αναμέτρηση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΚ έπαιξε «στα ίσα» τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Χάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα