Ασύδοτα ρεμάλια “έπνιξαν” το Συλλαλητήριο – ΝΔ: Παραίτηση υπουργών – Κυβέρνηση: Ήταν…ακροδεξιοί

Ρεμάλια! Ντροπή!

Δακρυγόνα έριξαν σε γυναίκες και παιδιά, με σκοπό να διαλύσουν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα…

Σε κόλαση από τα χημικά έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Πανικόβλητοι διαδηλωτές άρχισαν να τρέχουν προς το Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί

συνέχισαν την χρήση χημικών, αδιαφορώντας ακόμα και για τα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο. Ένα από αυτά πήρε στην αγκαλιά του και προσπάθησε να συνεφέρει και να το ηρεμήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Το μετέφερε μέσα στο ξενοδοχείο Μ.Βρετάνια, όπου είχαν βρει …καταφύγιο και άλλοι παθόντες από τη …δημοκρατική επιβολή της …Τάξεως.

(Πηγή φωτο the president)

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Η κυβέρνηση – κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο.
Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.

Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα