“Απόβαση” ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη – Ομιλία Τσίπρα για μέτωπο κατά της ακροδεξιάς

«Μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά και το φασισμό» θα ζητήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, που θα μιλήσει στις 19.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».

Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει «προσκλητήριο Δημοκρατίας» και θα προειδοποιήσει πως είναι άλλο ο πατριωτισμός και

άλλο η πατριδοκαπηλεία, επιτιθέμενος στις δυνάμεις που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της Βορείου Ελλάδος για το μακεδονικό.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις αντισυγκεντρώσεις που ετοιμάζονται. Σε μια από αυτές, στο Λευκό Πύργο, υπάρχει πρόσκληση να φορεθούν κίτρινα γιλέκα! Στην Καμάρα έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν καταδικάζει ευθέως τις αντισυγκεντρώσεις.

«Ο δημοκρατικός κόσμος της Θεσσαλονίκης θα δώσει την απάντηση με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση» διαμηνύουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» στη Βουλή, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποστείλει ήδη χιλιάδες SMS σε κομματάρχες, επιτελείς και οπαδούς του κόμματος. Στα SMS αναφέρεται πως έχουν ναυλωθεί λεωφορεία, για να τους μεταφέρουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα