Αποθέωση για την Εθνική μας στο Ελ. Βενιζέλος! Καμία επίσημη υποδοχή από την ΕΠΟ

19:17 1/7/2014 - Πηγή: BankWars

Εκατοντάδες φίλαθλοι αποθέωσαν την Εθνική μας ομάδα, η οποία επέστρεψε από τη Βραζιλία και έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος, λίγα λεπτά μετά τις 18:30.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ΕΠΟ ή η Πολιτεία δεν είχε οργανώσει κάποια συγκεκριμένη υποδοχή και όσα εξελίχθηκαν στο Ελ.Βενιζέλος ήταν αυθόρμητη κίνηση του κόσμου που θέλησε να

ευχαριστήσει τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Σύμφωνα με το gazetta.gr, πιο… γρήγορος από όλους του διεθνείς ήταν ο Μανωλάς που βγήκε πρώτος και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε όπως και οι επόμενοι. Ο Καραγκούνης που όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Εθνική ήταν ο παίκτης που άκουσε περισσότερο από τον καθένα το όνομά του και ο ίδιος συνεχώς ευχαριστούσε τον κόσμο για την υποδοχή. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε «ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ».

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: «Φτάσαμε μέχρι τους 16. Για την επόμενη ημέρα έχουμε ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή».

Στον Γιώργο Σαμαρά Φώναζαν πως «εσύ θα είσαι νέος αρχηγός»

Ανδρέας Σάμαρης: «Δεν την περίμενα και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος»

Δεν πειράζει Φάνη

Με το που βγήκε ο Φάνης Γκέκας ο κόσμος έπεσε επάνω του και του έλεγε πως δεν πειράζει για το χαμένο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα, με τον ίδιο να δείχνει συγκινημένος από αυτή την υποδοχή του κόσμου.

Ο κόσμος ακολούθησε τους παίκτες μέχρι και το λεωφορείο φωνάζοντας συνθήματα και δείχνοντάς τους την ευγνωμοσύνη για την μεγάλη τους επιτυχία. Στιγμές που σίγουρα λίγοι διεθνείς περίμεναν πως θα ζούσαν.

Original article: Αποθέωση για την Εθνική μας στο Ελ. Βενιζέλος! Καμία επίσημη υποδοχή από την ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα