Νεκρή θάφτηκε η 49χρονη – Κακόγουστη φάρσα τα περί νεκροφάνειας;

(upd)Δεν προκύπτει θέμα νεκροφάνειας στην υπόθεση της 49χρονης καρκινοπαθούς στη Θεσσαλονίκη, έκριναν ομόφωνα οι ιατροδικαστές έπειτα από εξέταση που πραγματοποίησαν στη σορό της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, η γυναίκα ήταν νεκρή όταν θάφτηκε, έχοντας πεθάνει από καρκίνο του ύπατος.

Tο γεγονός έγινε γνωστό όταν μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.

Η οικογένεια της 49χρονη είχε καταγγείλει ότι γιατροί διαπίστωσαν λανθασμένα το θάνατο της, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να ξυπνήσει από το κώμα που είχε περιέλθει, και να πεθάνει από ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Δεν αποκλείεται το περιστατικό να οφείλεται σε μια κακόγουστη φάρσα ή ακόμη και σε…παραισθήσεις.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μια μακάβρια υπόθεση ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με καταγγελίες μια 45χρονη θάφτηκε ζωντανή σε νεκροταφείο της Περαίας με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της.

Όπως επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Αργότερα και όπως προκύπτει από μαρτυρίες, δυο νεαρά παιδιά που βρίσκονταν στο νεκροταφείο αλλά και ο νεκροθάφτης που έπρεπε να γεμίσει τον τάφο της 49χρονης με χώμα, άκουσαν κραυγές μέσα από το φέρετρο. Αμέσως ο νεκροθάφτης έσπασε το καπάκι της κάσας και διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, όμως τα μάτια και το στόμα της ήταν ανοιχτά. Συγκλονισμένοι, οι νεαροί, ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο πήγε ο ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει αν πρόκειται για νεκροφάνεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο.

Η οικογένεια του θύματος δήλωσε την πρόθεση να προσλάβει δικό της ιατροδικαστή – πραγματογνώμονα, ενώ προαναγγέλλει πως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η τραγική ιστορία, θα στραφεί εναντίον των γιατρών ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Θεσσαλονίκης, που είχαν βεβαιώσει τον θάνατο της 49χρονης λίγες ώρες νωρίτερα.

Η γυναίκα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της ανατολικής Θεσσαλονίκης, πάσχοντας από καρκίνο του ήπατος και νωρίς το πρωί οι γιατροί είχαν βεβαιώσει τον θάνατό της, χορηγώντας μάλιστα το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο ανέφερε ως αιτία θανάτου τον καρκίνο.

Keywords
Αναζητήσεις
nekri thaftike
Τυχαία Θέματα