Ανείπωτη τραγωδία με την Πόρσε – Ο γιός του Mr Jumbo και ο φίλος του “έφυγαν” με το τρίχρονο αγοράκι και τη μητέρα του

upd: Ο 24 χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, αφήνοντας άφωνο το πανελλήνιο για τον τρόπο που “έφυγαν”.

Η Πόρσε που οδηγούσε ο Γ.Βακάκης ή ο φίλος του, ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, εξετράπη

της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στο 83 ο χλμ, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα της άτυχης οικογένειας που είχε σταματήσει έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού.Οικογενειακή τραγωδία, με τον πατέρα να βλέπει να φεύγουν από τη ζωή η 33χρονη γυναίκα του και ο μικρός γιός του, ηλικίας μόλις τριών ετών…

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρεία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.
Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος εκτοξεύτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση που ξέσπασε, σε σημείο που να μην είναι καν αναγνωρίσιμος.
Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας, κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα.

VIDEO – ΣΟΚ!

http://www.bankwars.gr/video-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b1/

ΧΘΕΣ…

Τραγωδία στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, όπου ένας πατέρας είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται η γυναίκα και το παιδί τους, όταν μια πόρσε έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Peugot, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η 33χρονη γυναίκα και το ηλικίας τριών ετών παιδί.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Keywords
Τυχαία Θέματα