ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι προχωρημένες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα και ίσως σήμερα να υπάρξουν ανακοινώσεις, που βρίσκονται οι όμιλοι Εθνικής και Eurobank. Στα σενάρια ακούγονται πολλά…
για deal στο οποίο θα μετέχει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Πριν από λίγο υπήρξε αναστολή

διαπραγμάτευσης για τις δυο μετοχές.Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» σήμερα 5 Οκτωβρίου 2012 και έως ότου ενημερώσουν επαρκώς το επενδυτικό κοινό σχετικά με ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αναστέλλεται ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση όλων των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο των εταιριών «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» , καθώς και των Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ALPHA ETF FTSE ATHEX 20, NBGAM ETF ΓΔ Χ.Α. και NBGAM ETF GREECE & TURKEY 30.

σχετικά άρθραΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα – τρόικαςΣυνάντηση Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικαςΧ.Α.: Ανοδος με μοχλό τις τράπεζεςΑνεργία-σοκ: 24,4% τον Αύγουστο στην Ελλάδα!Αλλάζουν τα δεδομένα στον ελληνικό Τραπεζικό χάρτη-Μεγάλος κερδισμένος ο εμπνευστής του deal Ιωάννης ΚωστόπουλοςH Alpha Bank σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την Credit Agricole S.A. για την εξαγορά της Εμπορικής Τραπέζης Α.Ε.Επιβεβαίωσε η Credit Agricole τη συμφωνία με την Alpha BankΣε αδιέξοδο οδηγείται η Forthnet – Πόρτα απο ΟΤΕ για νέες συνδέσειςΤσίπρας θέλει τον Ιωάννη Διώτη στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα