Αλέξης Μητρόπουλος: Χτυπάει “καμπανάκι” για τις εσωκομματικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τη δραματική προειδοποίηση ότι «ο λαός δεν θα συγχωρήσει ποτέ το ενδεχόμενο να φανούμε ανίκανοι να διαχειριστούμε το ποσοστό που μας έδωσε δοκιμαστικά» και ότι «δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταγραφούμε ως ένα ακόμη «περιστατικό» της διαρκούς ήττας του προοδευτικού κινήματος, της νέας τραγωδίας της Αριστεράς», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου.

Ο

επιφανής εργατολόγος και δραστήριος βουλευτής, εκ των επικεφαλής της σοσιαλιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να σταματήσουν τα φαινόμενα εσωστρέφειας και οι επιμέρους συσπειρώσεις, που βαθαίνουν το ρήγμα μεταξύ των ομάδων. «Εάν βρεθούμε ξανά μπροστά σε έναν κύκλο εσωστρέφειας, θα είναι ό,τι πιο καταστροφικό για το κόμμα και τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πολίτες» σημειώνει και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς τις εκλογές με εκκρεμή βασικά ζητήματα και με διαφωνίες δομικού χαρακτήρα στα θέματα της Ευρώπης και των Συμμαχιών.

Ο Δ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

Θέση για τις χθεσινές κόντρες στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ευρωψηφοδέλτιο και το ευρώ πήρε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης προσπάθησε με δηλώσεις του στο Mega να ρίξει τους τόνους και να υποβαθμίσει τους εσωκομματικούς τριγμούς, επισημαίνοντας ότι «είμαστε μια γροθιά, μας δεσμεύουν όλους οι συλλογικές αποφάσεις που πήραμε χθες. Σε μία συζήτηση στην Κ.Ε. ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του, έτσι είναι τα δημοκρατικά κόμματα».

Original article: Αλέξης Μητρόπουλος: Χτυπάει “καμπανάκι” για τις εσωκομματικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα