Άκης: “Υπήρχαν μυστικές υπηρεσίες στο ΠΑΣΟΚ” – Νέο «όχι» του δικαστηρίου για κλήτευση του ΚΥΣΕΑ

Νέο «όχι» είπε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ. Με την απόφασή του, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν θεωρεί αναγκαία την κλήτευση των συγκεκριμένων προσώπων -στο σύνολό τους πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ-

στο παρόν στάδιο της δίκης.

Κατά την απόφαση, αντικείμενο του δικαστηρίου είναι η διερεύνηση του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα και δεν έχουν προκύψει από την έως τώρα αποδεικτική διαδικασία συγκεκριμένα στοιχεία, που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα μέλη του ΚΥΣΕΑ μπορούν να εισφέρουν νέα στοιχεία για την υπό διερεύνηση κατηγορία.

Τι ειπε ο Άκης

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε εκ νέου την κατηγορία που αντιμετωπίζει και άφησε βαρύτατες αιχμές για στελέχη του ΠΑΣΟΚ. «Διεθνές νομικό γραφείο σε συνεργασία με τους κυρίους Μπόλαρη και Καρχιμάκη και τις μυστικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ δούλευαν συστηματικά για να φτιαχτεί αυτό το κατάπτυστο κατηγορητήριο» είπε ο πρώην υπουργός. Ακόμη, υποστήριξε ότι επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου ζητήματα εσωτερικής αντιπαράθεσης που υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ ξέφυγαν σε αδιαφανείς, όπως είπε, συγκρούσεις, εκτός νομιμότητας. Είχαμε διώξεις εναντίον κομματικών αντιπάλων, οι οποίοι έπρεπε να εξοντωθούν» είπε χαρακτηριστικά. Η δίκη συνεχίζεται την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα