Άγιοι Ανάργυροι: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά έπειτα από τυχαίο έλεγχο

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν τρία άτομα -ένας 20χρονος, ένας 38χρονος και ένας 34χρονος-, τα οποία συνελήφθησαν χθες Τρίτη στους Αγίους Αναργύρους από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και έλεγξαν στους Αγίους Αναργύρους τον 38χρονο οδηγό ενός αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 6.350 ευρώ. Ωστόσο, τον άφησαν ελεύθερο, καθώς δεν βρέθηκε κάτι άλλο ύποπτο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν από απόσταση τον 38χρονο, τον

οποίο εντόπισαν να συναντάει ένα άλλο αυτοκίνητο και να επιβιβάζεται σε αυτό. Στη συνέχεια παρακολούθησαν το δεύτερο αυτοκίνητο και αποφάσισαν να ελέγξουν τους τρεις επιβαίνοντες όταν σταμάτησαν σε ένα πάρκινγκ. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου 2 νάιλον σακουλάκια με 209 γραμμάρια κοκαΐνης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν συνολικά 7.215 ευρώ, μεταξύ των οποίων το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του ο 38χρονος που είχε ελεγχθεί νωρίτερα, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Keywords
Αναζητήσεις
agioi-anargyroi-treis-syllipseis-gia-narkotika-epeita-apo-tychaio-elegcho.htm
Τυχαία Θέματα