Αυτή είναι η αριθμητική της διαθεσιμότητας: 883 Λοβέρδος +500 Μητσοτάκης/2 =…600

Σύμφωνα με δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη μετά τη συνάντηση του κ. Αντώνη Σαμαρά με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με το θέμα των διαθεσιμοτήτων των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, αποφασίστηκε να προκηρυχθούν αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ.

«Όσο διαρκεί η προθεσμία

της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης, στην κόντρα του με τον Α.Λοβέρδο, επιμένει να υλοποιηθεί η συμφωνία που προέκυψε σε παλιότερη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάση της οποίας θα επανατοποθετηθούν 500 από τους 1136 υπαλλήλους. Από την πλευρά του, ο κ. Λοβέρδος ζητούσε την επανατοποθέτηση 883 διοικητικών ΑΕΙ.

Στο μεταξύ, τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ.

Αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη» συμπληρώνει στη δήλωσή της η κ.Βούλτεψη.

Original article: Αυτή είναι η αριθμητική της διαθεσιμότητας: 883 Λοβέρδος +500 Μητσοτάκης/2 =…600.

Keywords
Τυχαία Θέματα