ΑΕΚ: Ποιά είναι η γερμανική εταιρεία που μιλά με τον Δ. Μελισσανίδη για το μάρκετινγκ του γηπέδου

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Μάρτον Εστερχάζι είναι ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τον Κολοσσό “Sportfive” που δείχνει να ενδιαφέρεται για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τεράστιο μέγεθος στο αθλητικό μάρκετινκ, δημιούργημα των RTL Group

και Canal Plus, και επιδιώκει συνεργασία με την ΑΕΚ για το εμπορικό κομμάτι του γηπέδου. Άνθρωποι της εταιρείας που ανήκει στον όμιλο “Lagardere Sports” συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον Δ. Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του και συζήτησαν τα πάντα όσον αφορά πιθανό deal.

Η εταιρεία “Sport5″, έχει στο παλμαρέ της τεράστια εμπορικά deals γηπέδου: Είναι εκείνη που μεσολάβησε ώστε να ονομαστεί Signal Iduna το γήπεδο της Ντόρτμουντ, Commerzbank-Arena της Φρανκφούρτης και Nordbank-Arena εκείνο του Αμβούργου.

Στο ραντεβού της Παρασκευής, οι άνθρωποι της “Sport5″ έδειξαν ενδιαφέρον όχι μόνο για το εμπορικό όνομα της “Αγιά Σοφιάς”, αλλά για όλο το εμπορικό πρότζεκτ. Οι επαφές της ΑΕΚ με τη Γερμανική εταιρεία θα συνεχιστούν, ενώ οι άνθρωποι της Ένωσης αναμένεται να μεταβούν στη Γερμανία τον Φλεβάρη για νέες συζητήσεις από κοντα.

Original article: ΑΕΚ: Ποιά είναι η γερμανική εταιρεία που μιλά με τον Δ. Μελισσανίδη για το μάρκετινγκ του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα