Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Καμία μείωση στις συντάξεις – Ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί – Όχι στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

20:17 8/1/2015 - Πηγή: BankWars

«Αν συγκρουστούμε με τους εταίρους μας κινδυνεύουμε να χάσουμε τουλάχιστον 35 δισ. ευρώ τον χρόνο» ανέφερε ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», στο Μαρούσι, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν κάποιος σου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια είτε σε κοροϊδεύει είτε θα στα πάρει πίσω πολλαπλά» σημείωσε.

O ENΦΙΑ θα μειωθεί κι άλλο. Τον ΕΝΦΙΑ

θα τον δώσουμε απευθείας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα έχει τα λεφτά της η τοπική αυτοδιοίκηση» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι οι Ευρωπαίοι τονίζουν πως θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ μόνο εάν η χώρα τηρεί τις υποχρεώσεις της και πρόσθεσε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για σύγκρουση που θα οδηγήσει στην καταστροφή. Ο ίδιος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διακινδυνεύει την έξοδο της χώρας από το ευρώ και τον ταύτισε με το σύνθημα “λεφτά υπάρχουν” που είχε χρησιμοποιήσει ο Γ. Παπανδρέου στις εκλογές του 2009.

“Δεν έχουν αφήσει κανέναν Έλληνα ή ξένο που να μην του έχουν πει ψέμματα”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει στις εκλογές λέγοντας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το προβάδισμά του να μειώνεται συνεχώς και στις κάλπες θα το δει να ανατρέπεται πλήρως”.

Αναφερόμενος στα επιτεύγματα της κυβέρνησης ο Αντ. Σαμαράς είπε: “Βγάλαμε πλεονάσματα και βγήκαμε στις αγορές και τώρα βγαίνουμε από το μνημόνιο ένα χρόνο νωρίτερα”.

Ο ίδιος εγγυήθηκε ότι δεν θα υπάρξει πλέον καμία απολύτως μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα καθώς η χώρα μπήκε νοικοκυρεμένα στη φάση της ανάπτυξης. Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι θα υπάρξει μείωση του ΕΝΦΙΑ και τα έσοδα θα δίνονται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα