Webit Congress: Η TradeNow ανάμεσα στις νικήτριες startups για το βραβείο του κοινού

20:27 2/9/2013 - Πηγή: BankWars

Η TradeNow, μια ελληνική startup τερμάτισε έκτη στην σχετική ψηφοφορία για την απονομή ενός ειδικού βραβείου από το κοινό,η οποία ολοκληρώθηκε σημερα στην ιστοσελίδα του Webit Congress.

Στο σύνολο των 200 startups απ’ όλο τον κόσμο που διαγωνίστηκαν για το βραβείο “Global Startup Challenge Audience Award”, το κοινό κατέληξε με την ψήφο του σε δέκα startups, στις οποίες συγκαταλέγεται και η ελληνική TradeNow.

Σημειώνεται ότι το Webit Congress που αποτελεί

μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών έχοντας συγκεντρώσει σημαίνοντα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία θα λάβει χώρα φέτος στην Κωνσταντινούπολη στις 6-7 Νοεμβρίου.

Οι 10 ελληνικές startups που διαγωνίστηκαν στο πλαίσιο του Global Startup Challenge Audience Award ήταν οι Qreca , TradeNow , Heeeelp.me, Vilabs, Workable, Sociallgreen, Appweevr, Olyssa, Aterin , Dikonomia ενώ από την Κύπρο διαγωνίστηκε η startup Book’n’Bloom.

Οι 10 νικήτριες startups του Global Startup Challenge Audience Award θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την εταιρεία τους στην σκηνή του Webit Congress και να πάρουν τον λόγο ανάμεσα σε διεθνούς κύρους επιχειρηματίες όπως ο Phil Bin (ιδρυτής του Evernote), ο Alex Dauchez (διευθύνων σύμβουλος του Deezer), o Antony Gallipi (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BitPay), o Tikhin Bernstam (συνιδρυτής του Scribd και Pares) και πολλοί άλλοι.

Μετά την ανακοίνωση των σημερινών αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει αύριο η ανακοίνωση των μεγάλων νικητών ήτοι των startups που θα επιλεγούν από την επιτροπή του Webit Congress, κερδίζοντας δωρεάν περίπτερο στην έκθεση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία τους ενώπιον της επιτροπής του Webit Congress.

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα