WIND: Με 400.000 συνδρομητές στη σταθερή τηλεφωνία – Συρρικνώνεται η αγορά λόγω κρίσης

Πλήγμα από την οικονομική κρίση εξακολουθεί να δέχεται, η κινητή τηλεφωνία. Το μέγεθος της αγοράς, η οποία έχει ήδη συρρικνωθεί κατά 40%, θα μειωθεί φέτος κατά 8%, ενώ για το 2013 προβλέπεται μείωση έως και κατά 12%-13% εάν συνυπολογιστεί και η εισαγωγή των τελών τερματισμού.

Αυτό επεσήμανε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, γενικός εμπορικός διευθυντής της Wind, προσθέτοντας, πάντως, ότι η εταιρεία ξεπέρασε τους

400.000 συνδρομητές στη σταθερή τηλεφωνία, έχοντας επιτύχει αύξηση των μεριδίων της στην αγορά αλλά και μία παγιωμένη σταθεροποίηση στη συνδρομητική βάση της κινητής τηλεφωνίας.

Νέα προσφορά

Η  εταιρεία ανακοίνωσε χθες μια νέα προσφορά για τους κατόχους καρτοκινητής Wind F2G, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους κάθε μήνα 300 λεπτά ομιλίας προς όλους με μια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 10 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα 10 ευρώ θα μένουν στην κάρτα και θα μπορούν να αξιοποιηθούν συνδυάζοντας ένα από τα on-line πακέτα ομιλίας, SMS ή ΜΒ που διατίθενται μέσα από το www.f2g.gr και προσφέρουν επιπλέον bonus.

Keywords
Τυχαία Θέματα