Volterra – Ηλεκτρική ενέργεια: Ανταγωνιστικά τιμολόγια στην αγορά που απελευθερώνεται

11:59 3/7/2016 - Πηγή: BankWars

Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας απελευθερώθηκε. Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις ανακοινώνουν προγράμματα για τους καταναλωτές, βάζοντας σε μεγάλες σκέψεις την ΔΕΗ που θα πρέπει άμεσα να αντιδράσει, γιατί οι μέχρι σήμερα σίγουροι και σταθεροί πελάτες της έχουν νέες, οικονομικότερες επιλογές.

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, θα γίνει περίπου, ή ακριβώς, αυτό που έγινε στην αγορά της τηλεφωνίας, όταν ο ΟΤΕ απώλεσε το μονοπώλιο.

Η

PROTERGIA του ομίλου Μυτιληναίος ανακοίνωσε προχθές μεγάλη συμφωνία με την Cosmote-Γερμανός για τη διάθεση κοινών πακέτων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.

Η Volterra, είναι μεταξύ των εταιρειών που αναμένεται να παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στη νέα μεγάλη ανταγωνιστική αγορά, μαζί με την ΗΡΩΝ, την Elpedison, την Green, την Watt+Volt και την nrg.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

-Κατά τη διαδικασία αλλαγής προμηθευτή θα υπάρξει διακοπή ρεύματος?

Καμία διακοπή της ηλεκτροδότησης δεν υφίσταται κατά την αλλαγή προμηθευτή. Με την συνεργασία σας με την VOLTERRA, δεν αλλάζετε δίκτυο, απλά μόνο τρόπο τιμολόγησης. Λαμβάνετε ηλεκτρική ενέργεια από το ίδιο δίκτυο που ήδη εξυπηρετεί την εγκατάστασή σας.

-Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή?

Εντός 6-7 ημερών η διαδικασία εκπροσώπησης από την VOLTERRA θα έχει ολοκληρωθεί.

Εσείς θα λάβετε έναν ΤΕΛΙΚΟ λογαριασμό από τον προηγούμενο προμηθευτή σας και ο επόμενος λογαριασμός κατανάλωσης θα αποστέλλεται πλέον από εμάς.

-Υπάρχει κάποιο κόστος για την αλλαγή προμηθευτή?

Κανένα απολύτως κόστος ενεργοποίησης δεν απαιτείται για τη σύνδεσή σας με την VOLTERRA.

-Ποια είναι η διαδικασία αποσύνδεσης από την VOLTERRA, αν το θελήσω και με τι κόστος?

Κόστος αποσύνδεσης δεν υπάρχει. Όπως και στην ενεργοποίηση, έτσι και στην περίπτωση αποσύνδεσης από την VOLTERRA, η διαδικασία είναι ιδιαιτέρως απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε το τμήμα πελατών καλώντας στο 210 63758 78 ή 210 63758 74 είτε στέλνοντας e-mail στο [email protected].

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η VOLTERRA

Η VOLTERRA A.E. δημιουργήθηκε το 2010 και είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας των ομίλων SORGENIA SpA – η μεγαλύτερη αμιγώς ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ιταλία – και J&P ΑΒΑΞ – από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα με παρουσία σε 5 ακόμη χώρες της Ευρώπης, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η VOLTERRA Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς της Εμπορίας (Χονδρική & Λιανική) και Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, προμηθεύοντας Κατοικίες, Επιχειρήσεις και Βιομηχανίες – Χαμηλής και Μέσης Τάσης, διασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις για τους πελάτες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα