TP – LINK: Wi-Fi Smart Plug – Η «έξυπνη» ασύρματη πρίζα

13:50 8/6/2016 - Πηγή: BankWars

H TP – LINK παρουσιάζει το Wi-Fi Smart Plug, την «έξυπνη» ασύρματη πρίζα που παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας (μοντέλο HS110) των οικιακών ή επαγγελματικών συσκευών του χρήστη και την εύκολη διαχείριση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών του μέσω του κινητού τηλεφώνου του.

Συγκεκριμένα, το Wi-Fi Smart Plug, η «έξυπνη» ασύρματη πρίζα, επιτρέπει στον χρήστη, με την απλή τοποθέτηση της σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού

ή του γραφείου, την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας (μοντέλο HS110) της ηλεκτρονικής ή ηλεκτρικής συσκευής που συνδέεται με αυτή και την εύκολη διαχείρισή της. Ο χρήστης «κατεβάζει» και εγκαθιστά στο smartphone του την Kasa, τη δωρεάν εφαρμογή της TP – LINK, η οποία του επιτρέπει να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται, μέσω του κινητού του, τις συνδεμένες με Wi – Fi Smart Plug συσκευές του, από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού του ή και από οποιοδήποτε σημείο εκτός σπιτιού με σύνδεση Internet.

Το Wi-Fi Smart Plug παρέχει επίσης, για όλες τις συνδεδεμένες με αυτό συσκευές, τη δυνατότητα:

Προγραμματισμού ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης τουςΑυτόματης ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης τους σε διάφορα χρονικά διαστήματα, όταν ο χρήστης απουσιάζει από το σπίτι, ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι κάποιος είναι στο σπίτιΠαρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης ενέργειας τους ή το ιστορικό κατανάλωσής τους (μοντέλο HS110)Φωνητικού Έλεγχου μέσω Amazon Echo – Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά) επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τις συσκευές μέσω φωνητικών εντολών

Το Wi-Fi Smart Plug ανήκει στην οικογένεια των «έξυπνων» συσκευών της TP – LINK που βοηθούν τον χρήστη να έχει ένα λειτουργικό, οικονομικό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.tp-link.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο 2106148837.

Σχετικά με την TP – LINK

H TP – LINK είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος και πάροχος προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει ασύρματους routers, switches, πύλες για καλωδιακή / DSL, powerlines, μετασχηματιστές προσαρμογής, συσκευές για επέκταση εμβέλειας σήματος, κάμερες με λειτουργία cloud, σημεία πρόσβασης για επιχειρήσεις, εξωτερικές ασύρματες λύσεις και έξυπνα προϊόντα για το σπίτι.

Διατηρεί θυγατρικές εταιρείες και γραφεία σε πάνω από 40 χώρες, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 120 χώρες και ο κύκλος εργασιών ανήλθε το 2014 σε 2 δις δολάρια.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στο κοινό εύκολη πρόσβαση σε τοπικά δίκτυα και στο διαδίκτυο, καλύπτοντας τις ανάγκες τους στην εργασία, στο σπίτι και στη διασκέδαση, προσφέροντας υπηρεσίες και λύσεις υψηλής ποιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα