Super League: Όλα τα αποτελέσματα – Πρώτος ο Ολυμπιακός, στο +2 από τον ΠΑΟΚ

Ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος από την Ενωση και νίκησε στο ντέρμπι που τον έστειλε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ετσι, ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στο +2 από τον ΠΑΟΚ που κέρδισε χθες στον Βόλο τον Βόλο.

H AEK μετά τη

δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα έμεινε στο -8 από την κορυφή.

Αρης και Ατρόμητος κέρδισαν Παναιτωλικό και Πανιώνιο αντίστοιχα, ενώ νέα εντός έδρας ήττα έκανε ο Παναθηναϊκός με 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ από την Λάρισα.

Εξαιρετικός για ακόμη μία αγωνιστική ο ΟΦΗ κέρδισε την Ξάνθη, ενώ το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής τελειώνει σήμερα στην Τρίπολη με την τοπική ομάδα κόντρα στην Λαμία.

«Αφεντικό» ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, 2-0 την ΑΕΚ

Με γκολ του Σεμέδο στο ξεκίνημα του ματς και ένα του Καμαρά προς το τέλος του αγώνα, ο ΟΣΦΠ επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος με τους «κιτρινόμαυρους» στο -8 πια.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε διαφορά ποιότητας και ρυθμού και δικαίως επικράτησε της ΑΕΚ που είχε όλους τους καλούς παίκτες της σε κακή βραδιά πλην Ολιβέιρα.
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με τα γκολ των Σεμέδο (9’) και Καμαρά (77’) την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέμεινε αφεντικό της Super League 1, αφού διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Στην 5η θέση και στο -8 από την κορυφή οι «κιτρινόμαυροι».

Το ντέρμπι βάφτηκε κόκκινο – Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, γονάτισε την ΑΕΚ

H Λάρισα… ξέρανε τον Παναθηναϊκό, 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ

Οι πράσινοι πλήρωσαν τα λάθη τους και γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ που πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο χάρη σε γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς από τα αποδυτήρια και του Ουάρντα στο δεύτερο μέρος.

Το τριφύλλι μπορεί να φωνάζει για αρκετά λάθη του Σιδηρόπουλο, όλα εις βάρος του, και να σταθεί κυρίως στο γκολ που ακύρωσε με σχετική ευκολία αλλά και στη μη αποβολή του Ουάρντα στο 65′ που χτύπησε εκτός φάσης τον Σένκεφέλντ. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με γκολ στο 34ο δευτερόλεπτο του Μιλοσάβλιεβιτς, προτού ο Ουάρντα κάνε το 0-2 στο 57’, για να έρθει η μείωση του σκορ από τον Ζαχίντ στο 62ο λεπτό και σωρεία χαμένων ευκαιριών των «πράσινων» στη συνέχεια!

Περίπατο ο Ατρόμητος, 4-0 τον Πανιώνιο

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα του Αναστασίου ποδοπάτησε τον Πανιώνιο (4-0 εντός έδρας) και επανήλθε άμεσα στις νίκες αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες ήταν άκρως αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν δεόντως τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, ενώ προηγήθηκαν στο 17’ με πέναλτι του Μανούσου.

Ο Βέλλιος έγραψε το 2-0 στο 40’, ενώ ο Ενσικουλού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 3-0. Στο 69’, με καταπληκτικό σουτ, ο Ούμπιδες έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους «κυανέρυθρους», που παρέμειναν δίχως νίκη για 5η σερί αγωνιστική (0-1-4) και παραμένουν βυθισμένοι στον πάτο της βαθμολογίας.

Πήρε… μπρος ο Αρης, 2-0 τον Παναιτωλικό

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά από αυτό με την Ξάνθη ο Άρης σκόραρε από την άσπρη βούλα και πήρε διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, κόντρα στον Παναιτωλικό τον οποίο και… λύγισε με 2-0 χάρη στις εκτελέσεις πέναλτι των Γκάμα (26’) και Ιντέγε (32’). Δεν μέτρησε γκολ του Μπαΐροβιτς για τους φιλοξενούμενους στο φινάλε με χρήση του VAR για οφσάιντ!

Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς πήραν δεύτερη στη σειρά νίκη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει δύο στα δύο στον πάγκο της ομάδας και να βλέπει την εξάδα να… πλησιάζει! Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός παραμένει ακριβώς πάνω από τον ουραγό Πανιώνιο με μόλις δύο βαθμούς και αγνοεί τη νίκη μετά το πέρας των πρώτων οκτώ αγωνιστικών!

Super League: Ανετος ο ΠΑΟΚ – Δαγκώνει ο ΟΦΗ

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Super League

Χθες

ΟΦΗ-Ξάνθη 2-0 (47′ Φιγκεϊρέδο, 91′ Σεμέντο)
Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2 (29′ Λημνιός, 74′ πεν Πέλκας)

Σήμερα

Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-2 (62′ Ζαχίντ – 1′ Μιλοσάβλιεβιτς, 57′ Ουάρντα)
Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0 (17′ Μανούσος, 40′ Βέλλιος, 45’+5 Ενσικουλού, 69′ Ούμπιδες)
Αρης-Παναιτωλικός 2-0 (27′ πεν. Γκάμα, 31′ πεν. Ιντέγε)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 (9′ Σεμέδο, 77′ Καμαρά)

Δευτέρα

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (Novasports1)

Η βαθμολογία της Super League

Ολυμπιακός 22
ΠΑΟΚ 20
ΟΦΗ 16
Ξάνθη 15
ΑΕΚ 14
Λάρισα 12
Αρης 11
Ατρόμητος 11
Βόλος 9
Παναθηναϊκός 8
Αστέρας Τρίπολης 6
Λαμία 6
Παναιτωλικός 2
Πανιώνιος* -2
*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική της Super League

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

19:30 Πανιώνιος-Αρης
20:00 Ξάνθη-Ολυμπιακός

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

15:00 Λάρισα-ΟΦΗ
17:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

20:00 Λαμία-Βόλος

 

Keywords
Τυχαία Θέματα